Vând Complex Turistic Micro Deltă Tulcea

Strada Elizeului 88, Tulcea, România
De Vânzare 5,225,000lei - Pensiune
1500 mp

Vând afacere la cheie – complex turistic situat la ieşire din Tulcea, vis-a-vis de Micro Deltă, în imediata apropiere a Satului Pescăresc, pe drumul ce duce spre Murighiol, Mahmudia, Delta Dunării. Locaţia beneficiază de o privelişte unică asupra oraşului Tulcea şi a Micro Deltei.

Locaţia este compusă din Parter plus trei etaje, are o suprafaţă construită 1500 metri pătraţi, iar amprenta la sol a clădirii este de 470 mp. Construcţia este structurată astfel:

-la parter – restaurant cu o capacitate de circa 150 locuri ce se vinde complet utilat şi mobilat. Mobilierul este din lemn masiv, bucătăria este complet utilată cu aparatura Germania şi Italia, firme de renume precum Convotherm, Faberluk, cameră frig 12 mp şi multe altele(detalii in privat).

-la etajul 1 – salon evenimente cu o capacitate de 180 persoane, recent amenajat, ce beneficiază de toate detaliile necesare desfăşurării activităţii. Suprafaţă totală aproximativ 450 mp.

– etajul 2 – 8 camere de pensiune semimobilate, suprafaţă totală -430 mp.

-etajul 3 – nu este compartimentat, putând fi aranjat după bunul plac, transformat în camere pentru cazare sau roof top.

Locaţia beneficiază şi de o terasă generoasă de peste 700 mp, cu o capacitate de circa 140 de locuri( mobilier de terasă inclus).

Afacerea se vinde la cheie, oferindu-se şi acces la vânzările din anii precedenţi. Pentru detalii puteti cauta pe internet Complex Intimus Tulcea.

Preţul propus spre vânzare este de 1,1 milioane euro negociabil.

Pentru orice detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon 0720637362.

Alte Detalii

  • Compartimentare: Decomandat
  • Tip construcție: Bloc 3 etaje
  • An construcție: 2011
  • Tip perete: BCA
  • Fundație: Cu fundație
  • Telefon Proprietar: 0720637362
Hartă
Vizualizări

Adăugat de Daniel N

  • Mobile : ‭(0720) 637 362‬


Mai Mult

Contact

Loading...

Proprietăți Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *