Vând apartament cu 3 camere, 70 mp – Cartier E3

Aleea Cristina, Tulcea, România
De Vânzare 38,990lei - Apartament
70 mp 3 Camere 1 Baie

Proprietar, vând apartament cu 3 camere, 70 mp, parter, cartier E3 – preț 80 000 euro.

Apartamentul este situat în al doilea sens giratoriu de la Kaufland, în spatele magazinului Radu şi Narcisa. Este confort 1, se vinde complet mobilat şi este format dintr-un living, 2 dormitoare, bucătărie şi o baie. Apartamentul nu are balcon, dar beneficiază de o boxă mare.

Apartamentul se vinde cu mobilier nou, făcut pe comandă, aere condiţionate noi cu inverter, centrală pe gaz, plus tot mobilierul, inclusiv canapele din imagini.

Pereţii exteriori, pereţii comuni cu cei ai vecinilor şi tavanele sunt izolate cu vată de 10 cm şi gips carton de tip D pentru izolare fonică. Geamurile sunt de tip termopan, dormitoarele sunt dotate cu rulouri exterioare. Caloriferele şi ţevile pentru gaz sunt mascate cu plăci mdf vopsit, iar mobilierul este realizat din plăci aglomerate din lemn, marca Egger.

Apartamentul are scurgere separată şi nu este conectată la cea comună, din scara blocului, eliminând astfel mirosurile neplăcute sau posibiltatea refulării apei de pe coloana blocului.

Preţul apartamentului este de 80 000 euro. Ofer celor interesaţi inclusiv posibilitatea de a plăti 50 000 euro cash, iar restul prin rate lunare de 200 euro.

Mai multe informatii la numărul de telefon 0746 574 834

Alte Detalii

 • Compartimentare: Decomandat
 • Tip construcție: Bloc 4 etaje
 • Etaj: Parter
 • Tip perete: BCA / Beton
 • Fundație: Cu fundație
 • Telefon Proprietar: 0746574834
Hartă
Vizualizări

Adăugat de admin


  Mai Mult

  Contact

  Loading...

  Proprietăți Similare

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *