Noutăți

Citește ultimile noutăți despre piața imobiliară

Cum să închiriezi o locuinţă în Tulcea

Inchirieri garsoniere in Tulcea

Dacă eşti în căutarea unei locuinţe de închiriat în oraşul Tulcea, nu te grăbi! Rezervă-ţi puţin timp înainte de a închiria ceva la întâmplare. Ştim că Tulcea nu oferă o diversitate imobiliară şi că locuinţa ideală se găseşte greu, dar închirierea unui apartament nu ţine doar de locuinţă!

Cunoaşte-i proprietarul înainte de a semna un contract de închiriere!

Acordă-i puţin timp, beţi o cafea împreuna, află ce fel de om e. Nimeni nu îşi doreşte un proprietar indiscret, care să te viziteze neinvitat, de două ori pe săptămână, sub pretextul că”eram prin zonă şi voiam să mă asigur că totu-i în regulă”.

Discută cu el încă de la început, stabiliţi reguli clare.

Chiar dacă majoritatea proprietarilor trăiesc după sloganul”casa mea, regulile mele”, este foarte important să trasaţi foarte atent condiţiile în care se va desfăşura colaborarea voastră. Stabiliţi de comun acord o zi din lună în care vă puteţi întâlni pentru detaliile ce ţin de chirie şi eventual, o dată la două-trei luni, o zi în care acesta să poată arunca o privire în locuinţă pentru” liniştea sa sufletescă”.

Nu acceptaţi niciodata ideea ca proprietarul să păstreze o cheie de rezervă pe care să o folosească pentru a face vizite inoportune, fără a-şi anunţa, din timp, intenţia de a se transforma într-un musafir nepoftit.

 

 

 

Inchirieri garsoniere in Tulcea

Pe acest site puteti gasi anunturi de vanzari/cumparari/ inchirieri locuinte in Tulcea si judetul Tulcea. Inchirieri garsoniere Tulcea. Inchiriez garsoniera Tulcea. Caut sa inchiriez garsoniera in Tulcea. Caut sa inchiriez apartament in Tulcea. Chirii apartamente Tulcea. Chirii garsoniere Tulcea. Chirii apartamente cu 2 camere Tulcea. Chirii case in Tulcea. Case de inchiriat in Tulcea. Anunturi chirii Tulcea. Anunturi garsoniere de inchiriat in Tulcea. Anunturi apartamente de inchiriat in Tulcea. Anunturi apartamente cu 2 camere de inchiriat in Tulcea. Anunturi apartamente cu 3 camere in Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *