Noutăți

Citește ultimile noutăți despre piața imobiliară

Inchirierea unei garsoniere in Tulcea

inchiriez garsoniera in tulcea

Inchiriez garsoniera in Tulcea

“Inchiriez garsoniera in Tulcea” – un titlu tot mai des intalnit in anunturile imobiliare din acest oras.

Cand vine vorba de inchirierea unei garsoniere in Tulcea, ne lovim de cateva probleme fundamentale:

1.Oferta scazuta de garsoniere de inchiriat.

Acest lucru a generat o crestere a chiriilor pentru garsoniere. In momentul actual o garsoniera in Tulcea se inchiriaza cu 400-900 lei, in functie de zona si de gradul de utilare.

2.Proprietarul locuintei cere de cele mai multe ori o garantie, o plata in avans pe o luna sau doua a chiriei stabilite.

Acest lucru se intampla mai ales atunci cand isi inchirieaza imobilul complet utilat sau mobilat. Daca proprietarul cere o chirie lunara de 920 lei(aproximativ 200 de euro), viitorul chirias se vede nevoit sa scoata din buzunar, in avans, o suma considerabila. El va trebui sa plateasca 920 lei(contravaloarea chiriei pe prima luna) plus 2x 920(contravaloarea garantiei pe doua luni in avans). Una peste alta, viitorul chirias tocmai a blocat o suma de 2760 lei, bani pe care cei mai multi dintre acestia nu ii castiga intr-o luna de munca.

3.Chiriasul nu are posibilitatea financiara de a achita garantia ceruta de proprietari.

Acesta este, de cele mai multe, principalul motiv pentru care chiriasul nu poate inchiria o locuinta. Pur si simplu nu castiga 2000 lei pe luna si chiar daca ar castiga mai are si alte cheltuieli legate de intretinerea personala. Ce variante are? Sa se imprumute la prieteni, sa faca un credit bancar?

Ce este de facut in aceasta situatie?

“Proprietarul ar trebui sa renunte la garantii”. Acesta este raspunsul pe care il vor da majoritatea chiriasilor. Cu toate acestea, trebuie sa tinem cont si de cheltuielile reale si riscurile la care se expune proprietarul unui imobil de inchiriat.

Marea majoritate a proprietarilor ofera spre inchiriere garsoniere in Tulcea complet utilate si mobilate. Oricat de ieftine ar fi la achizitie produsele, acestea insumeaza o suma considerabila. Cat de ieftine ar putea fi un frigider, un aragaz, un cuptor, o masina de spalat plus mobilierul aferent necesar unei garsoniere? Achizitionarea acestora, chiar si la mana a doua, va depasi cu usurinta o valoare de 3000 lei.

La aceasta suma minima adaugati si neplata curentului, a gazului si cablului TV pe o luna si deja suma initiala de 3000 lei creste considerabil, cu inca cateva sute de lei.

“Ofer garsoniera spre inchiriere in Tulcea, fara garantie!”

Acum incercati sa va puneti in pielea proprietarului care inchiriaza fara garantie si constata la un moment dat, cand vine sa incaseze chiria, ca al sau chirias a fugit cu mobila din locuinta sau fara sa plateasca intretinerea. Veti spune ca sunt cazuri izolate. Cu toate astea, foarte multi proprietari au trecut deja prin astfel de evenimente sau traiesc cu frica ca ar putea pati asa ceva.

Voi ce solutii ati propune pentru rezolvarea acestor probleme?

chirii garsoniere tulcea

inchirieri garsoniere tulcea, garsoniere de inchiriat in tulcea, garsoniera de inchiriat in tulcea

 

 

Inchiriez garsoniera in Tulcea. Anunturi garsoniere de inchiriat in Tulcea. Anunturi chirii Tulcea. Anunturi apartamente cu 2 camere de vanzare in Tulcea. Vanzari apartamente in Tulcea. Vanzari garsoniere in Tulcea. Vanzari terenuri in Tulcea. Vanzari spatii comerciale in Tulcea. Anunturi imobiliare Tulcea. Vanzari garsoniere in Tulcea fara comision. Anunturi imobiliare fara intermediari in Tulcea. Anunturi imobiliare comision zero in Tulcea. Site anunturi gratuite Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *